13 feb, valentijnsgala

Eventjes een heule vroege aankondiging; 13 februari – Valentijnsgala!

Waarom dannn? Nou! Dat zit zo;
Vanaf januari komt Instituut Zorg & Welzijn gezellig bij de locatie Tesselschadestraat in. De Bouhof (oude locatie van Z&W) wordt namelijk verbouwd. Om er voor te zorgen dat we elkaar niet als een stel vreemden zien is er van bovenaf besloten om een spetterend feest te organiseren! En Jawel, daarvoor wordt natuurlijk de allerbeste activiteitencommissie ingeschakeld die bestaat (*kuch en ahum, hoge dunk van KEES hoor ;))

Enfin, hier alvast een, voorlopige versie van de, flyert!
Flyer valentijnsgala

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.