iA


5 maanden studeren in Eskisehir, Turkije

by Matthijs. Average Reading Time: less than a minute.

Eskisehir

Vanaf september ga ik 5 maanden studeren in Eskisehir, Turkije.

Erwin stuurde me het mailtje door van Sylvia Peekstok, een CMD docent die de contacten onderhoud met buitenlandse scholen. In het mailtje werd gemeld dat er de mogelijkheid is om 5 maanden in aan de Anadolu University in Eskisehir te studeren. De studierichting is Cinema & Television. Ik heb al grote verhalen gehoord over enorme studio’s en ongekende video mogelijkheden, ik ben zeeer benieuwd :)

Samen met Jan Bert en Erwin dus van september ’07 tot en met januari ’08 studeren in Turkije.
Mis hierdoor jammer genoeg veel leuke dingen in Nederland… Maar dat is het vast allemaal waard :)

7 comments on ‘5 maanden studeren in Eskisehir, Turkije’
 1. anusha says:

  Nou de leuke dingen in Nederland ga je niet missen hoor, sterker nog: je hebt er niet eens tijd voor! Tis hier namelijk geweldig, maar dat zul je over een paar maand allemaal zelf wel ervaren! Mocht je weer vragen hebben dan hoor ik dat wel weer van je ;)! succes met de voorbereidingen!

  Groetjes uit Eskisehir!

 2. JB says:

  mag ik met je mee?

 3. […] ik al eerder had aangegeven in deze post, ga ik in september 5 maanden studeren in Turkije. Omdat ik vandaag de definitieve formulieren bij […]

 4. […] zitten een boel leuke vakken bij! Heb er zin in! ;D Eerdere posts over Turkije: Studeren Turkije 5 maanden studeren in Eskisehir, Turkije […]

 5. […] 5 maanden studeren in Eskisehir, Turkije […]

 6. Nur says:

  Hoi,

  Ik wilde graa jouw belevingen over Turkije en natuurlijk Anaodolu university..ik ga a.s. september deze studierichting volgen..ik hoop dat je me wat leuke verhalen kan vertellen..

  bedankt alvast!!

  gr,

  nur

 7. Matthijs says:

  Hallo Nur! Heb je even een mailtje gestuurt met wat meer info :) Enjoy!

Leave a Reply