5 maanden studeren in Eskisehir, Turkije

Eskisehir

Vanaf september ga ik 5 maanden studeren in Eskisehir, Turkije.

Erwin stuurde me het mailtje door van Sylvia Peekstok, een CMD docent die de contacten onderhoud met buitenlandse scholen. In het mailtje werd gemeld dat er de mogelijkheid is om 5 maanden in aan de Anadolu University in Eskisehir te studeren. De studierichting is Cinema & Television. Ik heb al grote verhalen gehoord over enorme studio’s en ongekende video mogelijkheden, ik ben zeeer benieuwd :)

Samen met Jan Bert en Erwin dus van september ’07 tot en met januari ’08 studeren in Turkije.
Mis hierdoor jammer genoeg veel leuke dingen in Nederland… Maar dat is het vast allemaal waard :)

7 Comments 5 maanden studeren in Eskisehir, Turkije

 1. anusha

  Nou de leuke dingen in Nederland ga je niet missen hoor, sterker nog: je hebt er niet eens tijd voor! Tis hier namelijk geweldig, maar dat zul je over een paar maand allemaal zelf wel ervaren! Mocht je weer vragen hebben dan hoor ik dat wel weer van je ;)! succes met de voorbereidingen!

  Groetjes uit Eskisehir!

 2. Pingback: Matthijs Roumen Weblog

 3. Pingback: Vakkenpakket Turkije

 4. Pingback: Studeren in Turkije!

 5. Nur

  Hoi,

  Ik wilde graa jouw belevingen over Turkije en natuurlijk Anaodolu university..ik ga a.s. september deze studierichting volgen..ik hoop dat je me wat leuke verhalen kan vertellen..

  bedankt alvast!!

  gr,

  nur

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.