Kluts! 18 April Poppodium Romein, Leeuwarden

.

kluts_header.jpg
Kluts is een festival in Poppodium Romein waarop muziek en multimedia samensmelten. Kluts biedt een podium voor jong talent en is daarmee een broedplaats en ontmoetingsplek voor gelijkgestemde creatieve jongeren. Het evenement wordt georganiseerd door studenten van de vier opleidingen:

 1. Academie van popcultuur
 2. Media en Entertainment management – CHN
 3. Pop en Media – Friesland college
 4. Communication en Multimedia Design – NHL

klutsflyer630.jpg

Concept

Het concept is een maandelijks terugkomend evenement/feest in poppodium Romein in Leeuwarden. Dit evenement zal georganiseerd worden door (een steeds wisselende) groep studenten van de opleidingen. De studenten hebben dus veel inbreng bij de organisatie en de programmering. Er zullen verschillenden acts staan, zodat de programmering gevarieerd is en het voor een breed publiek is. Hierbij kan de programmering bestaat uit bands van de studenten zelf maar ook van acts van buitenaf.

De programmering zal bestaan uit in elk geval 1 hoofdact en daarom heen nog verschillende kleinere acts. Hierbij moet gedacht worden aan acts die gebruik maken van zowel muziek als multimedia, bands en songwriters en daarnaast acts die gebruik maken van interactie met het publiek.

Komende editie:
(hoofdzaal):

 • Kraak & Smaak
 • Grootmeester Jan
 • SlimmahSoundSystem
 • Sir Scotsman of spain
 • DJ Subzen

Vertelhuis:

 • Singer songwriter society
 • Not shakespeare (akoestisch)
 • Little March (solo)
 • three is a crowd
 • Thomas Azier
 • Na’omi Elske

Cafe:

 • B a DJ (interactieve doe het zelf DJ installatie)
 • Kluts pudding bar (alcohol in kubus vorm)

Also involved:
√9 – Drie enthousiaste meiden pantys en ballen die alles gaan aankleden.
Interactive Visuals – 4 CMD studenten die met nieuwe beamtechnieken en holoschermen interactief licht in de zaal gaan brengen.

Waarom blog ik hierover? Nou! M’n makkers van Interactive Visuals gaan er weer awesome beamen, Bram gaat zijn uber drank kubussen weer fabriceren, het is een top initiatief en zelf heb ik ook 2 vergaderingen bij gezeten, omdat ik het als kans zag als project. Helaas kon ik er niet genoeg EC’s mee cashen en kon daardoor mijn tijd beter in een volledig project steken. Vandaar, vroegtijdig afgehaakt. Wellicht neem ik deel van de organisatie van eventuele vervolgen, maar dat moet ik nog maar even zien :)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.