4 juni, Mobile Monday Amsterdam!

mobile_monday.jpg
Op 4 juni vind in Amsterdam de eerste Mobile Monday Amsterdam plaats. Mobile Monday Amsterdam is een initiatief dat de wens heeft om mensen die geïnteresseerd zijn in de multimediale toekomst van de mobiele telecom aan elkaar te verbinden.

Met Mobile Monday krijgen bezoekers de gelegenheid om in een paar uur tijd op een laagdrempelige, ontspannen, innovatieve en vooral interactieve manier hun kennis en netwerk op het gebied van mobiel internet en multimedia op te bouwen en te onderhouden. Voor merken en bedrijven, voor bureaus en natuurlijk de mobiele industrie zelf. Allen met hun eigen verschillende achtergronden en expertiseniveaus. Elke eerste maandag van de maand wordt Mobile Monday georganiseerd. Maandelijks wordt een ander thema op praktisch en theoretisch vlak toegelicht waarbij deelnemers als co-creators real-time mee te denken met de spreker.

Iedere Mobile Monday staat in het teken van een thema. Dit thema krijgt o.a. invulling door enkele externe sprekers die vanuit hun eigen perspectief naar het thema kijken. Het thema voor de aankomende Mobile Monday is Magic 2.0, waarin wordt ingegaan op het doen en denken van mensen door nieuwe mobiele social software als Jaiku en Twitter en nieuwe dimensies doormiddel van RFID, schotcodes en barcodes.

Op de Mobile Monday Amsterdam van 4 juni zullen onder andere Erik de Zwart (Commissaris Sales & Marketing van Tunin.fm) Peter Koponen (CEO Jaiku) en Dennis Hettema (Founder and Creative Director OP3) spreken over social software en RFID technologiën.

Vast terugkerende items tijdens Mobile Monday zullen zijn:
The Dream: hier vertelt één van de sprekers over zijn of haar mobiele droom
The How To: een spreker die een aansprekende mobiele case praktisch toelicht
Inspiratie: een spreker die vanuit een andere discipline naar het thema van de avond kijkt
Demo Dance: er is altijd ruimte voor diverse product demonstraties en voor mobiele start-ups

Mobile Monday Amsterdam is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van Mobile Monday.
Inschrijven voor Mobile Monday Amsterdam is verplicht en dient te gebeuren op de Mobile Monday Meetup pagina. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.