iA


Auto commercials

by Matthijs. Average Reading Time: less than a minute.

car_commercials.jpg
Bah, auto reclames zijn vaak VIES. Een te slicke auto rijd door een drukke straat heen, iedereen kijkt naar de auto, jaloers op de bestuurder die vast ontzettend ontspannen elke dag de rit van zijn leven maakt in zijn nieuwe scheurijzer…. JOEHOE! Creativiteit!

Waar eerder Volkswagen grandioze reclames maakte (Volkswagen: Un-pimp your ride(werkelijk geniaal!, Helga heeft zelfs een Myspace ;D)), Komen nu Renault en Kia met leuke reclames. De eerste, een reus die relaxt aan het vissen naar mensen is met een Renault Clio. Goed bedacht en al helemaal strak uitgevoerd:

(via Reclamewereld blog)

De tweede commercial vond ik ook tof. Kia Spectra’s die een stoelendans doen met parkeervakken. Super!

(Via Fresh Creations)

3 comments on ‘Auto commercials’
  1. Hahaha, die volkswagen reclames zijn echt vet geniaal, Peter Stormare speelt altijd de vetste personages..

  2. Matthijs says:

    Haha klopt!

  3. Jenny says:

    I found more here if anyone’s interested

Leave a Reply