CMD Kiteweekend!

kite_header.jpg
Op 16 & 17 juni organiseert KEES het CMD Kiteweekend!

De bedoeling is om vrijdag middag / avond naar Workum te vertrekken en hier alvast n tentje op te slaan. Op zaterdag beginnen we met Kitelessen. Hierin worden de beginselen van Kiten geleerd, dus ook al kan je er nog geen snars van (zoals ik :D), je kan het dit weekend leren!

Postertje (door mij gemaakt)
kiteposter_small.jpg

De flyers laten we dit keer maar achterwege. Posters + mailtje moet het maar doen voor deze keer. Het is ook niet de bedoeling dat meer dan 20 man zich aanmelden, dus zo is het prima :)

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die je op het water besteed. De beginnerslessen zijn €90,- voor 3 uur. Wil je de 2de dag ook les? Dan betaal je 160 euro voor 5,5 uur les. De campingkosten proberen zitten op ongeveer 5 euro per nacht, afhankelijk met hoeveel mensen we gaan. Drop even in de comments of je mee gaat en als je je wil inschrijven, stuur dan even een mailtje naar kees@tech.nhl.nl :)

3 Comments CMD Kiteweekend!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.