iA


CMD Kiteweekend!

by Matthijs. Average Reading Time: less than a minute.

kite_header.jpg
Op 16 & 17 juni organiseert KEES het CMD Kiteweekend!

De bedoeling is om vrijdag middag / avond naar Workum te vertrekken en hier alvast n tentje op te slaan. Op zaterdag beginnen we met Kitelessen. Hierin worden de beginselen van Kiten geleerd, dus ook al kan je er nog geen snars van (zoals ik :D), je kan het dit weekend leren!

Postertje (door mij gemaakt)
kiteposter_small.jpg

De flyers laten we dit keer maar achterwege. Posters + mailtje moet het maar doen voor deze keer. Het is ook niet de bedoeling dat meer dan 20 man zich aanmelden, dus zo is het prima :)

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die je op het water besteed. De beginnerslessen zijn €90,- voor 3 uur. Wil je de 2de dag ook les? Dan betaal je 160 euro voor 5,5 uur les. De campingkosten proberen zitten op ongeveer 5 euro per nacht, afhankelijk met hoeveel mensen we gaan. Drop even in de comments of je mee gaat en als je je wil inschrijven, stuur dan even een mailtje naar kees@tech.nhl.nl :)

3 comments on ‘CMD Kiteweekend!’
  1. Ewout says:

    Hehe lijkt me vet! Alleen beetje duur…
    We moeten eerst nog maar eens gaan vliegen of niet dan :P

  2. Michel says:

    Lijkt mij ook wel vet maar vind de prijs ook wel een beetje aan de hoge kant!

  3. Zelfde hier, nogal prijzig, lijkt me op zich wel leuk, maar ik denk dat mijn portemonnee me schuin aan gaat kijken.. ;)

Leave a Reply