Matthijs zoekt stage!

stage_header.jpg

Stage, een verplichte periode uit de schooltijd van een standaard studie. Maar dat is helemaal niet erg! Sterker nog, ik kijk er erg naar uit! Hoe kan jij mij helpen en wat kan ik voor jou doen?

Het allerleukste is, zelf ben ik er nog niet helemaal uit wat ik precies met mijn stage wil doen. Ik ben op zoek naar een uitdagende stage, het liefst in de randstad. Waarom daar? Omdat daar alle actie gebeurd. Mijn stage periode staat gepland van februari 2008 tot juni 2008.

Wat heb je aan mij? Schaamteloze kopie uit mijn CV:
cv_intersses.jpg

Mocht bovenstaande niet voldoende informatie zijn, neem dan even contact met me op via mroumen [apenstaartje] gmail [punt] com.
CV hier te downloaden (.pdf 121kb).

3 Comments Matthijs zoekt stage!

 1. Michel

  Heb nog wel een plekje voor je! Maar dan moet je wel schoon maken… je weet wel me ferarri, me villa, de garage, en natuurlijk moet dit ook voor het andere hondje maar die heeft een grotere auto (hummer) maar een kleiner huis (flatje)

 2. Matthijs

  Het spijt me Michel, ik bang dat die stageplek niet relevant genoeg is voor mijn studie ;D

 3. Ewout

  Michel, on May 9th, 2007 at 12:37 am Said:

  Heb nog wel een plekje voor je! Maar dan moet je wel schoon maken… je weet wel me ferarri, me villa, de garage, en natuurlijk moet dit ook voor het andere hondje maar die heeft een grotere auto (hummer) maar een kleiner huis (flatje)

  LOL!
  Als dat niet relevant genoeg is, heb ik nog wel wat andere klusjes: koken, wassen, boodschappen doen, etc. Geinteresseerd? Neem contact met me op via boodschappenenkokenenwassen@interessantestageplekken.nl

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.