The Next Web Conference

nextweb.jpg
1 juni vind in Amsterdam The Next Web Conference plaats. De sprekers zijn meer dan inspirerend, de toegangsprijs is me alleen iets te hoog (€550,-), dus ik doe het maar met de gratis stuff die bij een conferentie als deze komt kijken ;)

Zoals bijvoorbeeld deze mini documentaire als opwarmertje van The Next Web Conference. Inspirerende gedachten van inspirerende mensen, het kijken zeker waard dus!

Zelf vind ik de hele marketing achter Next Web erg boeiend. Er is werkelijk aan alles gedacht, van ludieke acties (Iwanttogotothenextwebforconferenceforfree) tot awards waarbij de grote jongens uit web2.0 zo goed mogelijk hun eigen site promoten. Thumbs up voor de organisatie!

2 Comments The Next Web Conference

 1. roelandp

  Hi Matthijs,

  wilde je ff laten weten dat de ludieke actie die je hier noemt, geen ludieke actie is die door de organisatie is op gezet, maar door de persoon (ondergetekende), om een kaartje te verdienen!

  see you at Next Web?

  gr. Roeland

 2. Matthijs

  Beste Roeland,

  Was me ervan bewust dat het geen NextWeb actie was, maar het toont wel aan hoe erg het leeft op internet. Misschien heb ik het een beetje verkeerd verwoord.

  Ik ben zelf niet aanwezig. De prijs houd me helaas tegen …

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.