Web2.0 voor marketeers

web20marketeers.jpg
Via de weblog BlueAce kwam ik terecht bij het congres web2.0 voor marketeers.

Tijdens dit congres worden de nieuwste web 2.0 toepassingen getoond, die relevant zijn om uw marketing & sales een extra boost te geven.

Met sprekers als Robert Gaal (BlueAce), Ralf Hesen (DDB Amsterdam) en Joris van Zoelen (Synergie) gaat dit zeker een inspirerende dag worden. Aanvankelijk kostte het congres 499,-.

Na een mailtje te hebben verstuurd naar de organisatie, met het verzoek dat er zeker een aantal studenten zijn die deze seminars ook wil bijwonen maar waar de kosten simpelweg te hoog voor liggen, werd mij meegedeeld dat een studententarief voor de seminars absoluut niet mogelijk was. Studenten zijn namelijk niet de beoogde doelgroep van de sponsoren van het congres. Mochten er toch nog plaatsen over zijn, dan zou ik hier bericht van krijgen.

Gister kreeg ik een mailtje binnen van Sandra van de organisatie. Voor 25 euro kon ik aanwezig zijn bij het congres. Uiteraard ben ik ingegaan op het aanbod en daarom ben ik komende woensdag te vinden in Utrecht.

Ik hoop dat ik hier niet alleen kennis en inspiratie kan opdoen, maar ook kan netwerken voor mijn stageplek in februari.

3 Comments Web2.0 voor marketeers

  1. Pingback: Personal Branding

  2. Pingback: Personal branding » lifehacking.nl

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.