CMD Kiteweekend!

kite_header.jpg

Afgelopen weekend, zaterdag 16 & zondag 17 juni ben ik met een groep CMD’ers (11 in totaal) wezen kiten in Workum. Wat een geniale experience!

Vrijdag avond richting camping It Soal. Tentje opgezet en richting de stad (mwuahah, Workum een stad, maar het is echt zo) om relaxt te gaan eten. Leuke pizzeria gevonden en prima gegeten!

Zaterdag om 10 uur begonnen met de kitecursus bij Kite Mobile. Vlieger basics geleerd en flink door het water gesleurd. Einde van de cursus dag (rond 1) zelfs nog even op een plankje gestaan ;D

Zaterdag middag in Workum centrum gechillt en s avonds naar Sneek voor de bios en stappen. Helaas, iedereen was helemaal kapot na de film (Oceans 13) dat we maar besloten om weer naar de camping te gaan. Uitgaan in Sneek was geen goed plan meer, aangezien we zondag weer om 10 uur moesten beginnen.

Zondag weer lekker van 10 tot half 2 op de plank gestaan. Uiteindelijk werkelijk een stukje kunnen varen!
Michiel (m’n kitebuddy die dag) deed het wat beter dan mij. Is ook wel zo eerlijk, hij kan beter boarden en doet aan zeilen. Als ik em der nou keihard had uitgeplankt, was dat ook zo zielig … ;)

Enfin, foto’s! (dit zijn mijn foto’s, dus keiharde water actie foto’s zitten er niet tussen … Nadia gooit der foto’s zo snel mogelijk online, dan zal ik die er ook wel even tussen zetten :)) Slideflickr for the win!

Flickr zet altijd m’n foto’s omgekeerd online… Laatste foto dus eerst. Hoe zorg ik dat dit omgedraait wordt?

3 Comments CMD Kiteweekend!

  1. Michiel

    Geniaal Matthijs Kitebuddy Roumen! lekker snel online ook weer! ik vond het ook te gek (met je). Moeten we snel weer doen!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.