Exposure 2007!

exposure_header.jpg
Op 22 juni vind in de Harmonie in Leeuwarden Exposure 2007 plaats. Exposure is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door 6 enthousiaste studenten de opleiding Communication & Multimedia Design uit verschillende jaren.

Het evenement is opgezet door de opleiding om Leeuwarden op de kaart te zetten als een grote Multimediastad van Nederland. Ook is dit een goede kans voor studenten en bedrijven om te zien wat de opleiding in huis heeft. Daarnaast bied Exposure met dit evenement een contact mogelijkheid voor studenten met potentiele stageplekken en afstudeerplaatsen.

boom.jpg
Het thema is dit jaar ‘BOOM!’. Dit thema wordt vertaald naar de explosieve belevenis die de deelnemers meekrijgen bij het bezoeken van het evenement.

De uitgangspunten van dit evenement zijn kennisoverdracht en interactie. Dit moet worden bereikt door lezingen (mindblowers) en workshops (braincrackers). Sprekers op dit evenement zijn onder andere:

Martin Kuipers over “De evolutie van internet”
Jurriaan Mous over “How to change the world with Multimedia”
Martijn Aslander over “Lifehacking”
Al-Noor Ladhani over “Virtual personalities”
Meer info over lezingen vind je hier.

De workshops worden gegeven in verschillende vakgebieden. Zo is het mogelijk om een workshop fotografie te volgen, maar ook Real life video, New media marketing en Become A DJ komen aan bod. Meer info over de workshops vind je hier.

Exposure zal dit jaar tevens plaats bieden voor een internationaal congres over Lifehacking. Lifehacking is volgens Nederlands lifehacking-docent en pionier Martijn Aslander een mix tussen timemanagement, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling.

flyers:
exposure_flyer1vk.jpgexposure_flyer1ak.jpgexposure_flyer2vk.jpgexposure_flyer2ak.jpg

Deze blogpost is geschreven in opdracht van Exposure ’07. Wil je zelf ook bloggen over Exposure? Pik hier de source van deze post en paste de code in je blog! Zelf aan de slag? Download hier de persmap. Meer informatie vind je ook op de Exposure website en de Exposure weblog.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.