Bipolar’s The Boy In The Attic!

friendprojects.jpg
Wederom een cool project van een bekende. Eerder al Ruben’s Flex Book. Dit maal een afstudeer project van Alexander Batstra, Jens Beukers, Lok Lee, Leroy van de Pol, Lennert Reinders & Yakup Yigit. Het is een korte film, waarin fantasie werkelijkheid kruist.
Van de plastik website waar de premiere draaide:

Ivan is hopeloos in de ban van de mooie jonge Lot. Haar wonderlijke gave om prachtige fantasierijke werelden te scheppen, geeft invulling aan zijn kleurloze alledaagse bestaan. De liefdevolle relatie die dit tussen Ivan en Lot schept, komt onder druk te staan door duistere gebeurtenissen die hen uit elkaar drijven. Hoe sterker de wil om bij elkaar te zijn, hoe groter de afstand tussen beide wordt. Een donker gordijn van wanhoop en angst trekt zich rondom hem op en lijkt hem compleet op te slokken. Een helpende hand biedt uitkomst.

Enjoy!

Achtergrond informatie is te vinden op de Bipolar website.

2 Comments Bipolar’s The Boy In The Attic!

 1. Tom Klaver

  Super. Super super super.

  Wat een mooie film.

  Supermooi gefilmd, muziek is perfect, sound effects, special effects, kortom GEIL!

  Wie heeft het gefilmd?

 2. Matthijs

  Tom, verdere informatie staat op de weblog van Bipolar zelf. Het is inderdaad een supervet project :D

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.