iA


Eerste Twitterborrel was een succes

by Matthijs. Average Reading Time: less than a minute.

twitterborrel.jpg
Verdorie, had er nog helemaal niet over geblogt. Bij deze toch nog eventjes.

Afgelopen vrijdag vond in Cafe Dante in Amsterdam de eerste Twitterborrel plaats. Was toevallig de vorige dag ook al in Amsterdam ivm de Twitter Netwerk Meeting. Heb er zeker interessante mensen gesproken. Ow ow ow! En ik heb eventjes met een iPhone kunnen spelen. Wat een geweldig apparaat!

Goed, de strekking van de borrel was eigelijk om de mensen waar je altijd je verhaal in 140 tekens in Twitter verteld, nu een echt dialoog mee aan te gaan. Wel cool om herkend te worden als de jongen met de prodent smile, komt vast niet door deze foto ;D

De Flickr foto’s met tag; Twitterborrel:

One comment on ‘Eerste Twitterborrel was een succes’
  1. […] toch! Leuke contacten opdoen. Ontmoet ze in het echt op een Twitterborrel, babbel over een nieuwe startup en feedback op blogposts / […]

Leave a Reply