Eerste Twitterborrel was een succes

twitterborrel.jpg
Verdorie, had er nog helemaal niet over geblogt. Bij deze toch nog eventjes.

Afgelopen vrijdag vond in Cafe Dante in Amsterdam de eerste Twitterborrel plaats. Was toevallig de vorige dag ook al in Amsterdam ivm de Twitter Netwerk Meeting. Heb er zeker interessante mensen gesproken. Ow ow ow! En ik heb eventjes met een iPhone kunnen spelen. Wat een geweldig apparaat!

Goed, de strekking van de borrel was eigelijk om de mensen waar je altijd je verhaal in 140 tekens in Twitter verteld, nu een echt dialoog mee aan te gaan. Wel cool om herkend te worden als de jongen met de prodent smile, komt vast niet door deze foto ;D

De Flickr foto’s met tag; Twitterborrel:

1 Comment Eerste Twitterborrel was een succes

  1. Pingback: Tweet 1000 & het nut van Twitter

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.