ikwilnaarlowlands.nl!

friendprojects.jpg
Hip is het de laatste tijd. Je wil iets en geeft er iets voor terug. Spiegelreflex camera, HD camera en nu een Lowlands ticket!

Geniale initiatieven. Internet is een prima platvorm op dit soort dingen op aan te bieden. En het werkt! Marjolein kreeg van Canon zelf de EOS 400D, gratis en voor niets! Canon vond dat ze maar gehoor moesten geven aan Marjoleins aanbod, ze had immers al genoeg publiciteit gecreëerd met haar oproep.

Robert pakte het iets anders aan en ging niet naar de fabrikant. Camera in ruil voor reclame space achter elke video, maar liefst 7 ondernemers boden zich aan om een camera voor hem aan te schaffen! Kijk, dat is nog een goed voor elkaar. Winnaar: Nimbuzz.

En dan nu dus een andere actie. Een fysiek product in ruil voor cash. Waarom niet gewoon marktplaats? Dit creëert buzz, het maakt het interessanter om er het hele verhaal om heen te zien. Een arme studente die dolgraag keihard wil gaan zuipen nieuwe mensen wil ontmoeten op Lowlands en daarom dus keiharde centen nodig heeft. Waarom niet een hobby, schilderen, combineren met de lowdlandwens?

lowlands1.jpg
Op de website:

Ik ben Stefanie en ik heb een wens om dit jaar naar Lowlands te gaan. Maar ik heb geen geld. En dat is lastig want alleen een kaartje kost al 125 euro. En dan heb je alleen nog maar het toegangskaartje.Ik heb 12 schilderijen gemaakt. En u mag ze kopen. Zo heeft u straks een echt schilderij aan de muur en kan ik naar Lowlands!

Goed initiatief en goede uitvoering van Michiel (LoadingMultimedia).
(Al had het bieden wel live gemogen ipv via een contact formuliertje ;D)

1 Comment ikwilnaarlowlands.nl!

  1. Michiel

    Leuk stuk Matthijs!

    Ik had het inderdaad ook liever live gemaakt maar de site moest zo snel mogelijk in elkaar geknutselt worden. Vandaag is het project ook op radio 3FM genoemd :) Hoop echt voor Stefanie dat het gaat lukken!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.