Sunday Commercial: Stratos, makes good better

sundaycommercial.jpg
Sunday Commercial is een wekelijks terugkerend item. Hierin kijk ik terug op een week commercials en pak hier de beste uit. Deze week: Stratos, makes good better!

Waarschijnlijk vrij oud, sorry, maar ik kende em nog niet! Vince tipte mij over deze commercial, die ik persoonlijk erg creatief vind. Hoe de Stratos candybar good better maakt is voor mij nog niet helemaal duidelijk. Het filmpje zelf bleef wel hangen, de merknaam niet. Marketingtechnisch vrij flut, maar wel goed grappig ;D

Andere commercials die ik cool vond maar die de Sunday Commercial niet heben gehaald, zijn te vinden in mijn delicious, tag: sundaycommercial.

4 Comments Sunday Commercial: Stratos, makes good better

  1. Matthijs

    Jongens jongens toch … zo praat je toch niet over … fuck jullie hebben gelijk, ik wil ook zo’n buurvrouw!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.