Twittersearch!

twittersearch.jpg
Wat cool! Sinds vandaag kan je mensen zoeken op Twitter! Niet alleen cool om mensen op te zoeken, maar ook omdat ik wel eens benieuwd was hoeveel mensen er in Leeuwarden nou Twitteren.

twittersearch2.jpg

Van de 29 mensen in Leeuwarden die Twitteren, ken ik er 19 persoonlijk. Meeste ook wel van de opleiding, Communication & Multimedia Design. Gaaf!

2 Comments Twittersearch!

  1. Don Crowley

    haha! heb ik ook net ontdekt. Ik wil heel graag een keer een twitterborrel organiseeren. Je hebt nu mijn email adres, maar anders stuur me een bericht op http://twitter.com/dccrowley. Ik werk voor cinnamon.nl wij zijn met z’n 5-en en twitteren allemaal. En er zijn nog meer.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.