Nieuwe manier van adverteren

inspiration.jpgGeïnspireerd door de Vodafone homepage takeover van Nu.nl zijn Bas Bakker en Mathijs Roumen(ik) gestart met het verzinnen van nieuwe vormen van internetreclame. Hiermee willen we een creatieve draai geven aan standaard reclamevormen als banners. Wij vinden dat er effectievere en leukere manieren moeten zijn om internetreclame te maken!

Zelf verzinnen
Om iedereen de kans te geven om een nieuwe vormen van internetreclame te verzinnen zijn wij een Writeboard gestart. Iedereen die een goed idee heeft kan dat toevoegen tot 27-01-2008. Hiermee willen we een stukje CoCreatie ontwikkelen, omdat we denken dat dit de brainstorm te goeden komt en omdat het leuk is!

Writeboard
URL: http://123.writeboard.com/8df197efe43237a30
Wachtwoord: reclame

Het doel van de samenwerking is nieuwe vormen van internetreclame introduceren. Het publiceren van een blogartikel (samen geschreven uiteraard) zorgt ervoor dat de nieuwe creatieve ideeën worden opgepakt en uitgevoerd. Het idee dat de door jouw bedachte vorm van internetreclame wordt overgenomen en uitgevoerd doet jouw motivatie uiteraard stijgen.

Doe mee, verzin, werk samen en vertel het door!

3 Comments Nieuwe manier van adverteren

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.