Live Simplicity: Philips weblog

livesimplicity2.jpg
Tijdens mijn stage onderzoek kwam ik hem weer tegen; de weblog van Philips. Niet alleen een subliem design, maar naar mijn mening een perfect voorbeeld van het luisteren naar de klant.

Philips schotelt hier vragen voor, gerelateerd aan toekomstige producten. Zo kwam ik bijvoorbeeld het concept van de wake up light tegen. Op deze manier kan een product of concept al feedback krijgen voordat het in de winkel ligt. En dit is natuurlijk ook een leuke blik in de toekomst. Waar Philips vraagt om feedback, zal vast wel iets achter zitten. Op wat voor systeem zouden ze broeden als het gaat om het delen van foto’s en verhalen?

1 Comment Live Simplicity: Philips weblog

  1. Ewout

    Slim. Laat je toekomstige gebruiker maar mooi ideeen spugen, commentaar geven, etc. Scheelt je weer onderzoekskosten, tijd, werknemers, etc. Daarnaast vind ik persoonlijk het concept van Philips, sense and simplicity, geweldig! Lekker simpel!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.