Lifehacking Academy!

Lifehacking Academy is het evenement voor professionals die meer tijd over willen houden voor de dingen die er echt toe doen. Met workshops, lezingen en unconferences rond de thema’s Persoonlijke ontwikkeling, Slimmer werken en Techniek & Technische tips maken de deelnemers kennis met een scala aan mogelijkheden om productiever te zijn, meer plezier te hebben in het werk of zelfs te ontdekken waar het bij hen werkelijk om draait.

Lifehacking Academy Amsterdam 17 april jongstleden was een groot succes, Gina Trapani kwam over uit de V.S. en opende de dag. Met een heel divers aanbod aan workshops en presentaties was het een fantastische dag met een heleboel positieve reacties als gevolg. Foto’s van het laatste event zijn op Flickr te vinden. De Academy is een onderdeel van de website Lifehacking.nlIn persoonlijk contact met de experts in The Palace of Wisdom kan je in een inspirerende setting dieper ingaan op de dingen die je in de workshops bent tegengekomen. Tijdens de unconferences kan je je eigen steentje bijdragen en leren van anderen over “het nieuwe werken”, “lifehacking in teams” en een verrassingsonderwerp.

Kortom, een goed gevulde dag in een inspirerende setting waar het draait om contact, innovatie, ontdekken, leren en spelen. Meer informatie vind je in onderstaande flyer:

Read this doc on Scribd: Yes! Lifehacking Academy

(Disclaimer: Auteur is blogger op lifehacking.nl en spreker op Lifehacking Academy)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.