Kiteweekend! Uitwaaien op Texel.

kiteweekend.jpg
Afgelopen weekend was ik lekker met vrienden naar Texel. Na een drukke week met gezeur en regelwerk, even heerlijk uitwaaien op het strand van Texel. Na een eerder geslaagd kiteweekend besloten we lekker nog een keertje uit te waaien op het strand. Aangezien Workum in verband met een kiteverbod geen optie meer was, zijn we lekker naar Texel gegaan!

Foto’s Matthijs

Foto’s Nadia

5 Comments Kiteweekend! Uitwaaien op Texel.

 1. Rudie

  Ja lullig voor Kiters dat verbod bij Workum, maar des te beter voor de windsurfers daar. ;)

  Anders had ik je daar misschien nog wel eens getroffen!

 2. Matthijs

  Ik geloof dat het verbod min of meer is opgeheven. Hoera! ;-)

  Workum is ideaal voor kiters aangezien laag water echt een pre is voor beginners … Windsurfers kunnen makkelijker een start maken in dieper water. Dus ik vind dat Workum gewoon voor de kiters moet zijn. ;-)

 3. Rudie

  Hmmm ik denk dat het juist voor beide hetzelfde geld wat opstarten betreft. Maar aangezien ik al 10 jaar surf en workum voor gevorderden ook een uitstekende spot vind, met name het gedeelte vanaf de branding en daarachter. :)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.