iA


Lifehacking Academy Slides.

by Matthijs. Average Reading Time: less than a minute.

inspiration.jpg
Dinsdag sprak ik op Lifehacking Academy over de verandering van communicatie door social media. Presentatie werd leuk ontvangen door het publiek en vond het leuk om te doen! Lifehacking Academy werd gehouden in filmhuis Images in Utrecht. Erg gaaf om te spreken in een bioscoop zaal! Leuke en inspirerende dag.

Ook is vanaf gister het eerste boek van lifehacking.nl extra gratis te downloaden! Er staan meerdere artikelen van mij in. Extra reden om het boek dus even te bekijken!

Slides na de klik.

3 comments on ‘Lifehacking Academy Slides.’
 1. Erwin says:

  Dat zijn wel mooie getallen allemaal van die kamer actie, maar hoeveel kamers werden je nou aangeboden door die actie, want dat het doel toch?

 2. Michel says:

  Hey M,

  Ben het met eddie eens hoeveel kamers zijn je nou aangeboden?

 3. Matthijs says:

  Concrete aanboden: 1
  Losse aanboden : 6 (Niet directe aanbieders, maar mensen die wel kamer aanbieders kende)

  Maar, daar gaat het niet om. Het gaat erom dat de match goed is. Bij het vinden van een kamer gaat het erom dat het klikt tussen de aanbieder en de vrager. Normaal bied de aanbieder van de kamer zich aan, bij deze actie was het omgedraaid. De kamer was binnen een week gevonden. Misschien was het geluk. Misschien niet.

  Daarnaast heeft de actie me ook leuk op de kaart gezet in marketingland. M’n – toekomstige – afstudeerstage noemde de actie erg goed en geslaagd en dat zijn geen kleine jongens in social media land. ;-)

Leave a Reply