Het juiste moment van contact

gmail-swurl-is-now-following-you-on-twitter-mroumengmailcom.jpg
Wanneer spreek je op het juiste moment je consumer aan? Zijn er momenten dat je, ongevraagd, nog even van je kan laten horen als merk zonder dat de consumer dat erg vind?

Ja, deze momenten zijn er. Nadat ik me op Swurl registreerde, een zoveelste friendfeed achtige kloon met een hele overzichtelijke timeline, kreeg ik direct bovenstaande email. Swurl volgt me nu ook op Twitter! Mijn ingevoerde Twitternaam was direct, automatisch, op de followinglist van Swurl gezet.

Goed moment van contact maken. Erg doordacht. En als Swurl me nu via Twitter een DM zou sturen met bijvoorbeeld een update zou ik dat helemaal niet erg vinden.

1 Comment Het juiste moment van contact

  1. Sytse

    Ik had hetzelfde bij Evernote en Twitpic, die gingen mij na aanmelding ook volgen via Twitter. Ik vond het destijds ook erg slim van ze en ben ze dan ook gaan volgen, omdat ik het een handige manier vind van de updates bij houden. Houdt mijn inbox en RSS-reader weer een stukje schoner :)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.