13 Comments Nieuw design?

 1. Leon

  Ziet er inderdaad al een stukje beter uit. Alleen wat ik me nou afvraag, waarom gooi je niet alles op 1 standaard blog? Of zoals je turkije blog, waarom knal je die posts niet hier naar toe in een archief?

  Hetzelfde met je stageblog…..

 2. Matthijs

  @Erwin: Iets meer veranderd ;-)
  @Leon: Aparte blogs werken voor verschillende thema’s toch beter. Als mijn ouders bijvoorbeeld mijn Turkije blog volgen, wil ik ze niet opzadelen met de postings van mijn gewone blog. Hetzelfde geldt voor stage.

  Ergens heb je wel een punt, maar “los” werkt denk ik ook. Het heeft zo zijn voordelen en nadelen.

 3. Erwin

  Over je turkije blog ben ik wel eens, maar volgens mij gaan de posts op je stage blog over dezelfde onderwerpen als op dit blog. Dus die had je wel kunnen combineren,

  Ik had wel gezien dat het iets meer was hoor matthijs ;) maar ik moet je toch altijd een beetje peste he :P Maar ziet er cool uit hoor, lekker frisjes

 4. Erwin

  Ik vind je sidebar niet beter op geworden trouwens, ik mis de tagclaods, vind juist zo goed bij jou passen

 5. Matthijs

  Tagclouds werken niet. Ga m’n categorien ook even flink uitspitten, want dit geeft ook geen overzicht.
  Design is er, nu nog een beetje structuur. ;-)

 6. Matthijs

  De clickrate op categories die niet in een tagcloud zijn geplaatst ligt stukken hoger dan de clickrate van categories die wel in een tagcloud zijn geplaatst. :-)

 7. Erwin

  haha wat een heerlijk gevoel, bedankt matthijs :D en nu maar hopen dat je niet met alles mis zit ;) (kidding)

 8. Bran

  Ik ben het helemaal met Leon eens en ik zeg alle op één blog en als je ouders dan alleen je turkije blog willen zien geef je gewoon de link met de turkije categorie wat werkt perfect, met plugins heb je zelfs aparte rss feeds.

  About het design er gaat nog wel het een en ander mis met de comments, heb de image op flickr gepost voor je.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.