Stage voorbij!

rf.jpg
Na 4,5 maand toptijd bij Rhinofly ist over. De stage periode is afgerond. De documenten zijn opgeleverd en de puntjes zijn – bijna allemaal – afgetekend. Hieperdepiep, hoera!

Rhinofly heeft me vooral een leuk kijkje in de keuken gegeven van een media bedrijf, hetgeen waar stage uitermate geschikt voor is. Daarnaast heb ik me leuk kunnen verdiepen in social media en heb ik alle aspecten van social media voor mezelf – en natuurlijk voor Rhinofly – mooi op een rijtje weten te zetten! Rhinofly gaf me trouwens een enorm puik kado: Een posterframe met daarin een afbeelding van een Twitter timeline waarin alle mederwerkers een persoonlijke boodschap hadden gezet. Gaaaaf! :D

Hoe nu verder? School ben ik nog een paar puntjes verplicht en daarna mag ik gaan afstuderen. Deze verplichte punten zal ik in mijn vakantie netjes bij elkaar schrapen zodat ik september kan gaan beginnen met afstuderen. Wat dit precies gaat inhouden weet ik nog niet. Wel zal het weer sterk met social media te maken hebben en het bedrijf staat ook al zo goed als vast. ;-) Maar daarover later meer! :-)

7 Comments Stage voorbij!

 1. Redmer

  Ga het onderzoek dat je gedaan hebt tijdens je stage ook publiceren?

  Ik ben er namelijk erg in geintresseerd :)

 2. Matthijs

  @Redmar: Dat is nog even aan Rhinofly. Als ik er groen licht voor heb zal dat worden geblogd. :-)
  @Erwin: Cok pahili! ;D

 3. Matthijs

  Helaas, niet het hele document kan / mag worden gepubliceerd. De snippets waar ik wel groen licht voor heb zal ik geleidelijk op deze of op een andere blog plaatsen. :-)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.