Leef je nog?

leefjenog.jpg
Bwuah! De tijd vliegt voorbij! Zoveel leuke dingen gedaan en zoveel leuke dingen op de planning! Bij deze even een kleine opsomming wat ik heb gedaan en wat er nog op de planning staat.

Zoals in mijn vorige post was te lezen heb ik Rhinofly succesvol en goed afgerond. Zowel de bedrijfsbegeleider (@frankmeeuwsen) als school waren prima tevreden met geleverde diensten en eindproducten. Voor mij zelf was het ook een zeer leerzame en leuke periode waar ik leuke mensen heb leren kennen en goed werk heb verzet.

In de tijd tussen mijn stage heb ik niet veel noemenswaardigs gedaan. Het was voornamelijk een overbrugginsperiode van mijn stage naar het afstuderen. Wat betekende dat ik voormezelf duidelijk heb gemaakt wat ik nou precies wil gaan doen met mijn afstuderen (en ook vooral daarna) en het pad naar het afstuderen toe – wat vooral betekent dat ik nog punten moet inhalen – schoon moet vegen.

Het afstuderen zelf gaat plaats vinden bij SocialMedia8, een onderdeel van LaComunidad. Enerzijds zal ik hier meewerken binnen de unit SocialMedia8, anderzijds zal ik bezig gaan met mijn scriptie; Roadmap – How to build a social strategy. Waanzinnig veel zin in! Bij Rhinofly heb ik mezelf nog meer kunnen ontwikkelen op het gebied van social media, dus bij SM8 zal ik me zeker op mijn plek voelen. :-)

Vrees maar niet. Mijn blog is weer even uit het stof getrokken en ik ga weer lekker bloggen hier! :-)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.