Lifehacking.nl 1 jaar!

lhnl.jpg
Nou ja. Eigenlijk gister. Maar ik wil er toch wel eventjes graag over berichten. Aan de ene kant omdat ik erg trots ben op het feit dat ik actief betrokken ben met de organisatie en aan de andere kant omdat ik het leuk vind om de website van content te voorzien.

Het jaar ging best snel. In vlagen heb ik gezorgd voor boelveel content van de website.  Bij een aantal van de Lifehacking Academy’s heb ik zelf ook nog leuk kunnen spreken over mijn favoriete tech hacks en over Lifehacking & Social Media. Bij deze even een kleine opsomming van een paar leuke Lifehacking.nl feitjes:

  • Lifehacking.nl is in een behoefte gesprongen. Maandelijks ongeveer 35.000 unieke bezoekers en dat stijgt maar. Ook de duur van het bezoek is in de stijgende lijn,
  • Samenwerking met Nu.nl waardoor er dagelijks vele bezoekers via de voorpagina naar de site komen. Nu.nl is een van de meest bezochte sites van Nederland staan,
  • Lifehacking Academy krijgt met elke editie meer bezoekers, meer aandacht, meer vorm.
  • Steeds meer aandacht vanuit de pers. In de laatste weken alleen al op BNR Radio, ochtendkrant DAG, Bright en Computer Idee.
  • Het eerste boek “100 Lifehackingtips” wat een daverend succes is (ja, er staan ook enkele artikelen van mij in). Gratis te downloaden. Door deze gratis download is de uitgeefwereld in Nederland wakker geschud en is lifehacking.nl met partijen in gesprek hoe we hier een vervolg aan kunnen geven.
  • In oktober 2008 komt de Nederlandse vertaling van Upgrade Your Life van Lifehacker.com op de markt. Aangevuld met onze eigen artikelen (waarschijnlijk weer enkele van mij) en natuurlijk zal ook deze uitgave weer gratis als PDF worden verspreid.
  • Martijn en uitgeverij AW Bruna zijn de laatste hand aan het leggen om ook de boeken van O’Reilly uit te geven in een Nederlandse vertaling en wederom met de aanbeveling van lifehacking.nl,
  • Een aantal van de bloggers geven ondertussen steeds meer lezingen over Lifehacking.

Wat mag je nog verwachten van lifehacking.nl

Vernieuwde site
Op korte termijn wordt de vernieuwde website gelanceerd. Ik weet nog niet wanneer maar dat hoor je snel genoeg. Een van de dingen die wordt veranderd is de auteurspagina.Meer artikelen
Op dit moment zijn er bijna 40 auteurs aan lifehacking.nl verbonden. Wat nog een beetje tegenvalt is het aantal artikelen dat wordt geproduceerd. Het idee is dat iedere auteur ongeveer 1 post per 2 weken schrijft. Zo kunnen er dagelijks gemiddeld 4 artikelen worden gepubliceerd.

[bovenstaande via Erno]

Kortom, leuke dingen gebeurd en leuke dingen die eraan gaan komen! Ik blijf voorlopig lekker mee doen. :-)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.