Tapps strandvolleybal.net toernooi!

volley.jpg
Het is al weer even geleden, maar toch wil ik er graag nog eventjes over schrijven. Samen met team Rhinofly Royal Airforce speelde ik afgelopen 23 augustus mee met het Tapps strandvolleybal.net toernooi. Een cool toernooi voor de online media.

Uiteraard ontzettend gaaf van Rhinofly dat ik nog een balletje met ze mee kon slaan! Heb me supergoed vermaakt die dag en wil daarom via mijn blog toch nog eventjes een woord van dank uitspreken. :-) Ook al haalden we de finales niet – nah! het ging nog wel zo goed! – zijn we de dag enorm goed doorgekomen met leuke potjes volleybal, heerlijk luieren in de zon, rondjes crossen op de Segway en kajakkend in de branding.

Erg cool was ook de Airforce pagina van Rhinofly. Realtime werden hier via Twitter scores bij gehouden, Flickr foto’s opgehaald en Qik streaming video’s binnen getrokken. Zou dit een voorbode zijn van de nieuwe manier van mobiel verslag geven? Foto’s van team Rhinofly zijn te vinden op de RF Flickr pagina.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.