Vacatures bij LaComunidad!

lacomunidad.png
Het is een trend. Boelveel coole mediabedrijven groeien hard en zoeken mensen. Momenteel zit ik bij LaComunidad en ik vermaak me er prima! En dat gun ik jou natuurlijk ook. ;-)

Heb jij een waanzinnig nieuwsgierig karakter, wil je van alles het fijne weten en ben je bereid om zaken tot in de details uit te zoeken? Ben jij een autodidact met een enorme passie voor internet? Dan is LaComunidad de plek voor jou!

LaComunidad zoekt op korte termijn:

Creatief Directeur
Waanzinnig goede ideeën en conceptmatig sterk. Geen traditionele reclamecreatief die alleen mooie tv commercials in de map heeft. Moet andersom kunnen denken en concepten (dus: inside out) en veel interactieve ervaring hebben. Verder kennis van Direct Marketing, Databasemarketing, eCRM en ervaring met conversies, mechanismes en E-commerce. Ook op de vraag: met welk idee realiseert ‘Brand X’ kostenefficiënt 50.000 e-mailadressen heeft hij/zij snel een idee bedacht.

Project Manager
Pitbull en rekenwonder. Veel ervaring bij interactief bureaus. DSDM + Prince2 + Office. Verantwoordelijkheidsgevoel, commercieel en communicatief zeer vaardig. Multiple projecten naadloos kunnen draaien, koele kikker met overzicht en vooral inventief en oplossingsgericht.

Visual Designer
State of the art grafische vormgeving voor iedere doelgroep. Waanzinnige wow designs. Ervaring met online, usability en interactieve vormgeving. Liefst ook op het gebied van mobiel en iTV.

Flash Developer
Steengoede developer. Flash en Flex kennen geen geheimen voor hem of haar. Beheerst actionscript3 tot in de details en heeft veel ervaring met web2.0, mechanismes, cms en databases. Koppelt back-end naadloos aan front-end.

Interaction Designer
Maakt moeiteloos IO en FO. Heeft veel ervaring opgedaan bij web of interactief bureau en verstand van usability, flows, mechanismes. Heeft al “agile”gewerkt en werkt een IO ook snel uit in een werkend prototype.

Interactive Motion Designer
Wizard op het gebied van motion design, advanced in animations 2D + 3D. Zeer veel ervaring met video en flash video. Bij voorkeur al gewerkt met mobiel en iTV.

Over LaComunidad
LaComunidad is het rebelse digital branding agency. Met spraakmakende interactieve concepten en waanzinnige viral campagnes activeert en revitaliseert LaComunidad merken in het digitale tijdperk. Op korte termijn zoeken wij een ervaren Flasher-er type creatief wonderkind met een waanzinnig portfolio.

De 4 P’s van LaComunidad
Passie, Plezier, Prestige en Professionaliteit zijn onze kernwaarden. Het team van 10 interactieve professionals heeft een digitaal DNA. We hebben passie voor ons vak en dus lot’s of fun. De Zilveren SpinAward voor Beste Crossmedia Campagne en de winst van het Lieverdjestoernooi 2005 en 2007, bewijst dat we marketing als topsport benaderen. We verwachten dus topprestaties!

Kan jij je hier in vinden en ben je op zoek naar een creatieve uitdaging?

Neem dan direct contact op met Rudi de Groot op rudi@lacomunidad.nl

Tot zover deze mededeling. Overigens zoekt Rhinofly ook nog leuk mensen!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.