Lifehacking Academy November: Slides

lha.png

Gister was ik weer een van de sprekers op Lifehacking Academy. Dit maal was Seats2Meet in Maarssen de locatie. Wat een fijne dag was dat zeg!

Ik stond gelijk ingepland voor de eerste sessie ronde. Van 11:15 tot 12:15 mocht ik mijn verhaaltje vertellen over social media. Strekking van het verhaal was dat door techonologische en innovatieve veranderingen de manier van communiceren verandert. En dit brengt een hoop mogelijkheden met zich mee om efficienter te communiceren. Zowel prive, als zakelijk. Onderstaande slides zijn de slides van mijn presentatie.

Na mijn presentatie was er nog even tijd over voor een leuke discussie waarin zowel bedrijfsleven als zelfstandig ondernemers hun standpunt innamen. Leuk en enthousiast publiek! Reacties waren erg positief. :-)

twitter_lha.png

Erg goede dag gehad, leuke mensen ontmoet en leuk gesproken! Nu al zin in de volgende Lifehacking Academy. :-)

1 Comment Lifehacking Academy November: Slides

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.