De kerstactie van Rhinofly

kerst
(Interactieve) mediabureaus hebben ook dit jaar weer erg hun best gedaan om een coole kerstkaart voor te schotelen. Persoonlijke favoriet van mij dit jaar was toch wel de kerstkaart van Rhinofly
(disclaimer: oud stagebedrijf + toekomstig werkgever) die met hun kerstwens dit jaar weer leuke innovatieve technieken toepassen.

Rhinofly – De kerstmandoethetanders.nl
rf_kerst

Rhinofly besteed ook dit jaar weer enkele uurtjes aan het in elkaar zetten van een leuk video project. Dit maal in combinatie met papervision 3D en augmented reality. @johanvoets pakt de hoofdrol als kerstman en laat je in zijn magische doosje kijken. Hoe dat er uit ziet kan je het beste zelf bekijken op http://www.dekerstmandoethetanders.nl.

Met een goed werkende webcam ziet dat er als volgt uit:

Meer info over de actie vind je op Rhinofly’s corporate weblog Frank-ly.nl.

6 Comments De kerstactie van Rhinofly

 1. Gert-Jan

  Het idee vind ik erg leuk, alleen jammer dat die kerstman spraakgebrek heeft, en je dus verplicht word om alles te gaan lezen…

  Vervolgens moet ik iets uitprinten? (denkt: “wat een gedoe, moet ik weer naar boven”) Zit ik met me laptop zonder printer in de buurt… jammer!
  Maar er is een optie om toch verder te gaan, althans, als ik het gebrabbel van de kerstman mag geloven…. Ik wacht nou inmiddels al zeker 5 min zonder dat er iets gebeurt :S toepasselijk een blauw scherm…

  Jammer, Rhinofly, volgens jaar beter?? ;)

 2. Matthijs

  Wat gek, hier gaat ie wel goed. :-)

  Er zitten inderdaad wel een aantal drempels in het verhaal (het hebben van een webcam, het uitprinten van een A4’tje) wat toch wel een aantal mensen doet afhaken. Maaaar, als het eenmaal gedaan is, is de beloning naar mijn mening groot genoeg.

  Naar alle relaties en klanten had Rhinofly het A4tje opgestuurd, vergezeld door een webcam. Dus daar moet het wel goed zijn gegaan. ;-)

 3. Matthijs

  Heb alleen maar positieve dingen gelezen! Met name vanwege het feit dat er vrij innovatieve technieken zijn gebruikt. Dat doet het altijd goed. :-)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.