Huishoudelijke mededelingen – Waarheen?

blog.jpg
Zo. Istie weer! Blog lijkt weer up and running. Naar mijn gevoel worden de postings kwalitatief beter en ik zie het aantal bezoekers ook in een vriendelijk stijgende lijn binnen druppelen. Wat kan je de komende tijd verwachten op dit weblog?

Je hebt het misschien al wel gemerkt. Ik doe erg hard mijn best om mijn weblog weer een beetje nieuw leven te blazen. Dit met maar 1 doelstelling: Het allerbeste weblog over social media in Nederland te worden.

Blogfrequentie
Het streven is minimaal driemaal per week een posting te plaatsen, te weten op maandag – woensdag en vrijdag. Hierbij zijn de maandag en vrijdag de wat minder zware postings en probeer ik op woensdag een diepteposting te schrijven aan de hand van een praktijkcase. Leuke dingen die ik toevallig tussendoor tegenkom zal ik uiteraard ook gewoon plaatsen.

Email Abonnement
Sinds kort is het ook mogelijk om je te abonneren op mijn postings via email. Dat kan via het email icoontje rechts in de sidebar of via deze directe link. Op het moment dat er een nieuwe posting op de weblog wordt geplaatst krijg je een kersverse email met daarin de volledige posting. Handig!

Toekomst
Er staan nog een heleboel leuke postings in de planning met onderwerpen als viral marketing/viral spread, community management, crossmedia & social media, transparantie, social media werelwijd en nog veel meer! Voeg deze blog dus snel toe aan je RSS reader of neem een email abonnement! ;-)

Het belangrijkste voor mijn blog dat ben jij – de lezer die de informatie consumeert. Heb je vragen, opmerkingen of verzoeken voor een posting op mijn weblog? Stuur me dan een emailtje op mroumen [A] gmail . com of reageer hier in de comments!

6 Comments Huishoudelijke mededelingen – Waarheen?

  1. Ewout

    Goed bezig Matthijs,

    Duidelijke informeren van je bezoekers is wat veel webmensen niet kunnen of doen, jij doet dit wel! Netjes!

    Ga me NIET abonneren op je e-mail service, want ik heb je al in m’n RSS :P

  2. Pingback: Radiostilte - uh ow.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.