Loop stage bij Marketingfacts!

marketingfacts.jpg

Soms kom ik leuke dingen tegen waarmee ik denk andere te kunnen helpen. Ook deze vraag van Marketingfacts, die op zoek is naar een stagiair(e). Ben jij student (CMD) met marketing ambities? Dan kan Marketingfacts een perfecte stageplek voor je zijn! Onderstaande posting is afkomstig van Marketingfacts.nl.

 Marketingfacts.nl, strategisch samenwerkend met Lenthe Publishers, is op zoek naar een stagiair(e). Omdat we een bedrijf in ontwikkeling zijn, zijn we flexibel: we gaan proberen om zoveel mogelijk van jouw wensen in te passen. We zijn op zoek naar een Hbo-student (m/v) met een communicatie- of marketingachtergrond voor een tussenstage van 3 tot 6 maanden. In deze posting vind je een overzicht van wie we zijn, wat we doen en wat we van jou als stagiair verwachten. Ken je of ben je iemand die dit wat lijkt? Neem dan contact met ons op! Kijk hieronder voor meer informatie.

Wie we zijn en wat we doen

Marketingfacts.nl
Hét toonaangevende weblog op het gebied van interactieve digitale marketing en nieuwe media. Opgericht in 2002 door Marco Derksen, zijn we nu uitgegroeid tot een platform met een community van meer dan 190 bloggers en een maandelijks bezoekersaantal van over de 100.000 uniek. Marketingfacts brengt iedere dag vers nieuws en achtergronden over digitale interactieve marketing en nieuwe media. Sinds 01 april 2008 is Matthijs van den Broek actief als communitymanager en eindredacteur van Marketingfacts.

Lenthe Publishers
De strategische partner van Marketingfacts, gevestigd in De Pastorie te Amstelveen. Meest bekende titel van Lenthe is MarketingTribune, maar ook SponsorTribune, CommunicatieTribune, Holland Managment Review en De Goede Doelengids behoren tot het portfolio. Een concrete uiting van de samenwerking tussen Marketingfacts en Lenthe Publishers is het Marketingfacts Magazine, dat vanaf januari 2009 tweemaandelijks in een oplage van 10.000 exemplaren zal worden verspreid.

Wat verwachten we van jou

 • Het klinkt standaard, maar we zeggen het tóch: als je stage loopt bij Marketingfacts, kom je niet ver met een negen tot vijf mentaliteit. Online is ongoing: de ontwikkelingen gaan hard. Als toonaangevend marketingweblog zitten we dicht op het nieuws en de nieuwste ontwikkelingen. Jij dus ook!
 • We zijn een bedrijf in ontwikkeling, waar ieder nieuw idee welkom is. We zien graag dat je meedenkt over Marketingfacts: je inbreng wordt zeer gewaardeerd.
 • Crossmedialiteit: we doen aan video, audio, bloggen, magazines, cursussen, digitale communicatie trainingen en vacatures. Van jou verwachten we dat je waar mogelijk aanhaakt bij onze activiteiten. Je mag meedoen in de speeltuin. Graag zelfs!
 • In overleg met jou, kunnen we een opzet maken voor een eventueel onderzoek dat je in je stagetijd kunt uitvoeren. Dit allemaal in overeenstemming met de wensen van je school. En met ons.
 • Schrijfvaardigheid en affiniteit met de Nederlandse taal is een duidelijke pre om stage te komen lopen bij Marketingfacts! Je weg kunnen vinden op internet ook. Web 2.0, RSS, YouTube, online advertising en social networks zijn geen woorden waar jij bang van wordt. ;-)

Als je geïnteresseerd bent, vragen we van je dat je nadenkt over wat je zou willen doen bij Marketingfacts, en wat je hoopt te leren. Neem tijdens en buiten kantooruren vóór 31 december contact op met (of stuur je cv + korte motivatie naar): Matthijs van den Broek (matthijs@marketingfacts.nl, 06129372333).

5 Comments Loop stage bij Marketingfacts!

 1. Anne Jan

  Jammer dat ik komend half jaar weer gewoon school heb en dat ik niet nog een stage kan doen :)
  Dan had ik er namelijk graag op in gegaan!

  Maar misschien heeft M! volgend schooljaar ook weer een stageplek open…

 2. Matthijs

  Wie zegt dat Sander? :-) Neem even contact op met @marketingfacts of @mgvandenbroek op Twitter. Wellicht is afstuderen ook wel mogelijk!

 3. Coen

  Zo! Ik ben onderweg as we speak naar MF :)
  Eens kijken wat voor een leuk bedrijf dat wel niet is. Wat vind jij van marketingfacts Matthijs?

 4. Matthijs

  @Coen: Leuk man! Succes! :-)
  Vind Marketingfacts zelf een enorm goed platform waar interessante en inspirerende mensen samenkomen. Soms een iets te hoog zelf-omhoog-werp gehalte, maar dat wordt wel weer rechtgetrokken door andere content.

  Daarnaast denk ik dat Marketingfacts met de weblog, de trainingen, het opkomende MF magazine en het communicatielab een succesformule kunnen zijn voor thought leadership in marketing in Nederland! Zeker geen verkeerde plek om mee te lopen als stagiair of afstudeerder. :-)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.