iA


Vanaf januari aan de slag bij Rhinofly!

by Matthijs. Average Reading Time: less than a minute.

rhinofly_header
Op de valreep van 2008 nog even een leuke vermelding voor het komende jaar. Oplettende Twitteraars was het vast al opgevallen en mensen die mij persoonlijk kennen hadden ook al wel van mijn keuze gehoord: Matthijs gaat weer aan de slag bij Rhinofly!

Rhinofly was natuurlijk al een bekende voor me. Ik heb er immers al mijn stage periode doorlopen en heb me er destijds zo goed vermaakt dat ik had besloten om daar in de laatste weken van mijn afstuderen even op de koffie te gaan. Het klikte nog steeds goed, mijn ambities sluiten goed aan op de visie van Rhinofly en in de toekomst kunnen we leuke dingen voor elkaar betekenen! Er lagen nog een paar andere lijntjes open met nog meer leuke interessante partijen, maar Rhinofly was de beste keus in functie en locatie. :-)

Dus! Yay! Vanaf begin januari 2009 ga ik daar aan de slag en heb er superveel zin in! :D

Kleine voetnoot: Lees op Twitter dat mensen het idee hadden dat ik sinds kort in dienst was bij LaComunidad. Dat klopt ook, maar dit was slechts afstuderen. Daarna lagen er enkele keuzes voor me open waarvan Rhinofly voor mij het beste leek. :-)

9 comments on ‘Vanaf januari aan de slag bij Rhinofly!’
 1. Niels Schuddeboom says:

  Zoals ook al getweet: maak er wat moois van en we zien elkaar wel weer eens daar, bij de buren of elders in 2009!

 2. Matthijs says:

  Dank je Niels! :D

 3. Bakkel says:

  kijk, dat zijn goede berichten! congrads!

 4. Joery Bruijntjes says:

  Gefeliciteerd, mooie stap! Wat wordt je functie/takenpakket?

 5. Matthijs says:

  @Bakkel: Dank!
  @Joery: Dank! :-) Specifiek functie met taken vind je op de vacaturepagina die ik voor Rhinofly voor mijn functie had geschreven. Iets wat ook min of meer mijn sollicitatie was ;-)

 6. Johan Voets says:

  Welkom (terug) natuurlijk!
  Omdat we het zo leuk vinden dat je terug komt hadden we een kleine viral voor je geregeld op 1 januari, klokslag 00:00 uur… vond je het mooi?

  :-)

 7. Matthijs says:

  Wow! Wat een viral spread! De hele wereld deed mee! Wat lief ;-)

 8. Nederhoed says:

  Succes met je nieuwe baan. Groeten uit Den Haag!

 9. Matthijs says:

  Dankje Nederhoed!

Leave a Reply