Afgestudeerd, hoera! [Slides]

Vrijdag 9 januari hield ik mijn afstudeerpresentatie. In 50 minuten vertelde ik het verhaal over mijn 4,5 jaar CMD waarin ik me enorm goed heb vermaakt, leuke dingen heb geleerd en enorm leuke dingen heb gedaan!

De gehele presentatie  werd live gestreamd via Ustream, wat ervoor zorgde dat de mensen die toch niet aanwezig konden zijn, de presentatie van afstand toch konden bekijken. Dit resulteerde in een boel leuke tweets!

In totaal keken er 53 mensen naar de stream. Wow! Zie voor meer cijfertjes over Ustream het tabelletje hieronder:

Wow. Wat een toffe presentatie was dat! De reacties op Twitter waren echt tof en vond het super dat er zoveel mensen hebben meegekeken. Dank aan iedereen die mijn presentatie heeft bijgewoond en heeft gevolgd via Ustream!

Daarnaast mag ik me nu ook Bachelor Multimedia noemen, ook geen vervelende titel! Einde CMD, door met het echte werk!

12 Comments Afgestudeerd, hoera! [Slides]

 1. Matthijs

  Hm. Merk dat ik em de presentatie niet heb opgenomen op Ustream. De presentatie zelf is dus helaas niet terug te kijken.

 2. Joery Bruijntjes

  Suf, ik wist helemaal niet dat de presentatie live te volgen zou zijn. Jammer anders had ik ook even meegekeken.

  In ieder geval van harte gefeliciteerd, zowel met je afstuderen als met je nieuwe baan!

 3. Anne Jan

  Goed bezig! Gefeliciteerd man.
  Echt jammer dat ik je pres niet meer terug kan kijken, had hem graag even ‘live’ gevolgd ;)

  Kan ik je al buurman noemen of ga je volgende week/over een paar weken pas naar Rhinofly?
  Succes in ieder geval!

 4. Matthijs

  @Stefan: Cool! :D
  @Anne Jan: Yes helaas. Denk dat ik de volgende keer bij zulke presentaties een fatsoenlijke camera regel (Flip op standaard of een DV camera). Toch altijd leuk om zulke dingen terug te zien.

  Maandag 5 januari begonnen, dus we zijn al eventjes buren! :D Ben je morgen ook bij de Poken Meeting bij de andere buren? (Tam Tam)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.