Krak!

broken
Boeh. Krak deed mijn blog voor een lange tijd. Database probleempjes. En dan is het zo demotiverend om toch maar wel iets te gaan schrijven. En hoe langer je updates uit blijft stellen, des te meer leuke dingen er voorbij komen waar je toch eigenlijk over moet posten…

Ik ga niet alles nu in 1 blogpost samenvatten. Dat zou zonde zijn, want dat is een slechte manier van archiveren. Zal dus in de komende dagen even terugblikken op de afgelopen weken. Over onderandere mijn functie binnen Rhinofly, de pas opgerichte Social Media Professional Association waar ik bij in het bestuur zit, mijn kleine optreden op het Social Media Congres voor 200 marketeers, hoe ik een gratis reisje naar America ben misgelopen en natuurlijk over mijn wintersport.

Binnekort dus snel weer meer!

2 Comments Krak!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.