Presentatie op social media congres [video]


Zoals ik al eerder schreef heb ik qua gebeurtenissen nog wat in te halen. Een van die dingen is mijn korte presentatie op het Social Media Congres op 26 februari in het Mediaplaza in Utrecht.

Ik kwam netjes op tijd binnen om de eerste lezing van het congres te kunnen volgen. De SMPA, Social Media Professional Association – waar ik ook in het bestuur zit, zou aftrappen met een korte presentatie over onderzoekcijfers en een korte inleiding wat de SMPA is en doet. Helaas was Sonja verhinderd door file, dus moest iemand anders haar introdructiepraatje overnemen. Leuk! Dacht ik, presenteren voor een zaaltje van 200 belangrijke marketeers stond nog op m’n bucketlist, dus dat kwam goed uit ;-) Met zero voorbereiding – kreeg de slides echt een paar minuten van te voren pas voor m’n neus – toch nog een verhaaltje van 5 minuten kunnen vertellen over de SMPA, zie het resultaat hieronder in de video.


Social Media Congres 2009: SMPA intro & research (Utrecht, the Netherlands) from Social Media Blog on Vimeo.

De slides bij deze presentatie:

Mijn verslag van het congres kan je lezen op Frank-ly.nl.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.