iA


Notes: Social Media Pizza Session 01

by Matthijs. Average Reading Time: less than a minute.

social_factoren.jpg
Pizza eten met mensen die gelijkgestemd zijn levert altijd leuke discussies op. Vorige week dinsdag nodigde ik Sytse (Online Marketeer bij The People’s Valley) en Jasper (huisgenoot en Information Architect bij MediaCatalyst) uit voor een hapje en een braindump sessie over social media.

Veel meer dan wat algemene krabbels kwamen er niet uit. Logisch, want echt een specifieker onderwerp hadden we van te voren niet gedefinieerd. Het was in ieder geval goed om even lekker te kunnen ventileren over een onderwerp wat vooral in Nederland nog veel onderbouwing en kennis nodig heeft. Onderstaande afbeelding zijn een paar krabbels van de sessie. Daaronder een timelapse van het gekrabbel op het bord. Jasper zat op de bank dus die zie je niet op de video ;-)

Krabbels:

20090511_socialmediapizzasession01
Klik om te vergroten

Video:

Social Media Pizza Session 01 from Matthijs Roumen on Vimeo.

3 comments on ‘Notes: Social Media Pizza Session 01’
 1. Sytse says:

  Het was een goede eerste sessie vond ik! Volgende keer inderdaad van te voren een onderwerp vaststellen, zodat we iets gerichter te werk kunnen gaan. Gaat zeker een vervolg krijgen :)

 2. DvO says:

  Matthijs,

  je filmpje speelt wel af, maar ik zie alleen zwart beeld.. geen geluid..

 3. Matthijs says:

  @Sytse: Yes yes!

  @DvO: Raar. Ik heb hetzelfde als ik er gelijk probeer doorheen te skippen, maar als ik em netjes afkijk vanaf het begin doet ie dat niet…

Leave a Reply