Blogpost van deze week [wk 24]

social_factoren.jpg

Pfoei. Ik blog de laatste tijd weer redelijk wat, maar te versplintert op verschillende platformen. Een automatische doorpass naar deze blog vind ik zeer onpersoonlijk en ongepast. Daarom dus wekelijks even een terugblik over de verschillende posts op de verschillende platformen :) Zie het als een soort archief, maar dan anders ;)

Maandag 8 juni 2009
Op maandag schreef ik op mroumen.com over over de doorsnee van een merk als het gaat om het merkaanzien door de doelgroep; Social Brand Population.
Ook schreef ik op maandag op Frank-ly over BooneOakley, die op YouTube een website heeft gemaakt; BooneOkaley – Je website op YouTube.

Dinsdag 9 juni 2009
Op dinsdag schreef ik op ViralBlog over de MC Hammer Flashmob. Een uiterst populair artikel, op moment van schrijven zit het artikel op 1700+ views – normaal halen m’n ViralBlog artikelen de 800 views – MC Hammer’s Flashmob: Hammer Pants Dance.
Ook schreef ik op dinsdag op Frank-ly over Augmented Reality, over een shooter om precies te zijn; Augmented Reality shooter.

Woensdag 10 juni 2009
Op woensdag schreef ik op Frank-ly over de viral van MC Hammer. Deze post was alleen eerder geschreven en al gescheduled ;-) Hammer Pants Dance – De kunst van de flashmob

Donderdag 11 juni 2009
Op woensdag schreef ik op Frank-ly mijn verslag van het event van de dag ervoor. Namelijk over de DDMA iLounge over social media marketing; DDMA iLounge Social Media Marketing.

Vrijdag 12 juni 2009
Op woensdag schreef ik op Frank-ly over een viral die is gelanceerd om de Revu crime 100 onder de aandacht te brengen; Revu Crime 100 viral video.

Het weekend laat ik even het releasen van blogposts even los en schedule ik m’n postjes voor doordeweeks ;-)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.