Blogpost van deze week [wk 25]

social_factoren.jpg
Pfoei. Ik blog de laatste tijd weer redelijk wat, maar te versplintert op verschillende platformen. Een automatische doorpass naar deze blog vind ik zeer onpersoonlijk en ongepast. Daarom dus wekelijks even een terugblik over de verschillende posts op de verschillende platformen :)

Maandag 15 juni 2009
Op maandag gingen de SMPA Guidelines de lucht in. Natuurlijk schreef ik daarover op mijn eigen blog: SMPA publiceert SMPA Guidelines, maar ook op Frank-ly maakte ik er een vermelding van.

Dinsdag 16 juni 2009
Op dinsdag knalde ik een visual online die ik de avond ervoor uitgebreid had besproken tijdens een social media pizza sessie –Reach & Influence: Traditional media vs social media.

Woensdag 17 juni 2009
Op woensdag zette ik de notes online van de pizza sessie – Notes: Social Media Pizza Session 02 en schreef ik op ViralBlog over DC Shoes & Subaru’s Understanding Of Viral, een uiterst succesvolle viral van DC Shoes in combinatie met Subaru. Ik kon het niet laten om de video ook even door te plaatsen naar Frank-ly ;-)

Donderdag 18 juni 2009
Op donderdag schreef ik op Frank-ly over een superleuk straatprojectje: Free Beats – sociaal project.

Vrijdag 19 juni 2009
Op vrijdag schreef ik hier op mijn eigenblog over de Consument over merken, een leuke video die mooi weergeeft hoe een consument zich orienteerd op merken en producten door middel van sociale media. Ook hier kon ik het weer niet laten om deze video door te plaatsen naar Frank-ly.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.