Blogposts van deze week [wk 26]

social_factoren.jpg
Pfoei. Ik blog de laatste tijd weer redelijk wat, maar te versplintert op verschillende platformen. Een automatische doorpass naar deze blog vind ik zeer onpersoonlijk en ongepast. Daarom dus wekelijks even een terugblik over de verschillende posts op de verschillende platformen :)

Maandag 22 juni 2009

Dinsdag 23 juni 2009

  • Frank-ly: Op Frank-ly schreef ik over de nieuwe kekke actie die we voor de vastgoedbeheerder MEAC hebben opgezet. Een campagne om bovenburen te zoeken voor het meest gave pand van Utrecht: Rhinofly zoekt nieuwe bovenburen!

Woensdag 24 juni 2009

Donderdag 25 juni 2009

Vrijdag 26 juni 2009
Nah wat gek. Geen posts op vrijdag.

Zaterdag 27 juni 2009

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.