Notes: Social Media Pizza Session 02


Pizza eten met mensen die gelijkgestemd zijn levert altijd leuke discussies op. Vorige week dinsdag nodigde ik Sytse (Online Marketeer bij The People’s Valley) en Jasper (huisgenoot en Information Architect bij MediaCatalyst) uit voor een hapje en een braindump sessie over social media.

In tegenstelling tot vorige keer zijn we iets concreter ingegaan op doelgroepen en de positionering van een bedrijf tussen deze doelgroepen. Is het een must voor een bedrijf om zich te positioneren? Of is het geen must maar kan het wel de positie versterken? Goede vragen waar we wel iets in verder zijn gekomen, met als voorbeelden Dell (must) en Wibra (kan).

Een van de krabbels werkte ik al uit in een posting van maandag die hier is te vinden: Reach & Influence: Traditional media vs social media

Keywords van de sessie:

twitter-_-matthijs-roumen_-keywords-voor-de-sessie_-c

Video:

Social Media Pizza Session 02 from Matthijs Roumen on Vimeo.

Wederom een geslaagde en inspirerende avond :)

Zie ook eerder:
#1 Notes: Social Media Pizza Session 01

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.