Micro exposure – de kracht van klein en veel

Stel: 1 fan geeft op een kleine manier waardering voor je merk. Bijvoorbeeld door een Twitteroverlay in te stellen met jouw logo in zijn Twitter avatar, zoals bijvoorbeeld Avartize. Big deal, zou je zeggen. Dat haalt niets uit …

Maar als 1.000 fans het nou eens doen? Of 10.000? Al eerder schreef ik op ViralBlog over de Mr Jummy case [MrJummy: Blending Social Media In Crossmedia], waarin honderden fans op Hyves hun profielfoto veranderde in een foto van zichzelf met Mr Jummy.

Micro exposure in social media. Op een kleinschalige manier je merk terug laten komen. Het liefst met een toegevoegde waarde en zonder te irriteren. Ik denk dat dat nog wel eens een leuke marketingtool kan gaan worden.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.