Eventverslag: Dutch Work Innovation Day

amc
Op maandag 19 oktober gaf ik op Dutch Work Innovation Day een presentatie over arbeidsmarktcommunicatie en social media. Naast deze presentatie werd ook de whitepaper social media in Nederland – de arbeidsmarktcommunicatie editie die dag gelanceerd. Naar mijn mening een geslaagd praatje voor een leuk publiek!

Het programma

13:00 ontvangst
13:30 opening door dagvoorzitter Bas van de Haterd
13:45 Arbeidsmarktcommunicatie in sociale netwerken door Matthijs Roumen – Tribewise
14:30 Interview Toine Al met Marc de Vries – Hyves over arbeidsmarktcommunicatie via Hyves.
15:00 pauze
15:30 Interview Toine Al met Henny van Egmond, voormalig programma manager Rabo unplugged (het nieuwe werken programma van de Rabobank) en nu zelfstandig ondernemer.
16:00 Interview Henk Ritmeester (HRprofessionals) met Pauline van der Meer Mohr (Amstelbridge) over haar rol als corporate HR directeur bij ABN AMRO, de besluiten, de redenen daarachter en de lessen die daar uit te trekken zijn.
16:45 Borrel
17:30 Einde

De slides


Video opname

Leuke en geslaagde dag! Ook mijn presentatie kwam in de evaluatie als positief naar voren. De whitepaper zal later nog officieel worden gereleased, maar is nu ook alvast te downloaden: Whitepaper social media en Arbeidsmarktcommunicatie.

Verslag op Rectec.nl
Verslag op Frankwatching.nl

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.