Doe eens gek en val op zoals Spare Rib Express

spare-rib-express-utrecht-thuisbezorgdnl
Bij een zoektocht naar een lui avondmaal (lees, pizza’tje bestellen) kwam ik de volgende advertentie tegen van een sparerib boer. Het item stond pontificaal bovenaan in de keuzelijst. De kans is echter zeeeer klein dat de bezoeker dit menu zal bestellen. Conversietechnisch niet zo heel slim omdat het een flinke hap van de pagina boven de vouw in neemt. Waarom dan toch deze optie op de itemlijst?

“Het XXXXXXXXL MENU: 15 kg Spareribs, 5 liter sauzen, 7,5 kg gepofte aardappelen, 4 kg frisse salade, 25 porties kruidenboter en 50 pepermuntjes voor de vriendenprijs van maar 299,- EUR! Dit menu is voor circa 25 personen.”

Opvallen is lastig op een eten bestelsite. Ik had in Utrecht keuze uit meer dan 25 verschillende pizzeria’s welke ook nog eens meer dan 50 verschillende pizza’s hebben. Wat een keuze’s (zie ook: Paradox of Choice 1, 2). Een bijna onrealistisch item als deze is op een pagina waar alleen tekst is toegestaan natuurlijk een mooie opvaller waar ook nog eens leuk over gesproken kan worden. Prima actie van Sparerib Express!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.