Stuff worth sharing: De juiste momentopnames van een spookhuis

De laatste weken circuleert er een flickr set op blogs en fora. Onderwerp van discussie: Hilarisch fotomateriaal van een spookhuis waarbij geschrokken bezoekers op beeld worden vastgelegd. Dit is niet alleen een mooi stukje entertainment, maar sluit ook naadloos aan bij mijn gedachten van vorige week.

Door foto’s te faciliteren geef je je (oud-)bezoekers een hogere intentie om een beleving te delen en is de impact van de boodschap hoger.

Maar is dit ook van toepassing op een dierentuin, een recreatiepark of pretpark? Natuurlijk! Het gaat hierbij voornamelijk om het juiste moment. Denk aan de typerende waterbaan foto, een speciale fotospot bij de meest populaire bewoner van de dierentuin of het spectaculairste moment.

Waar faciliteer jij je bezoeker in deelbare content?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.