Ongestructureerde verwonderingen over het sociale web

Hier vind je mijn gedachten. Losse ideetjes die ik middels bloggen meer structuur wil geven. Flinters van hersenkronkels die ik wil delen of simpelweg wil vastleggen in een soort van persoonlijk archief. Ongestructureerde verwonderingen over het sociale web, noem ik het. Een verzameltitel dat mooi omvat dat ik graag omschrijf wat me bezig houd en hoe ik er tegenaan kijk. De reden is heel simpel.

Waarom blog ik?

Door intensief bezig te zijn met het web, ontstaan er allerlei gedachten. Hersenkronkels die je óf moet vergeten, óf een plek moet geven. Een plek geven doe ik nu wel eens op de weblog van Kaliber. Probleem is dat gedachten die net niet af of te prematuur zijn het niet halen. En dat is zonde.

Van 10% naar 80%

Iets van je afschrijven zorgt er namelijk voor dat je het nét iets meer structuur geeft. Van een gedachte naar een mening of zelfs een visie. En dat wil ik meer bereiken. De 10% die nu de weblog van Kaliber haalt, wil ik omzetten naar 80% vastgelegde waarnemingen.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.