Zeg Microsoft, waar is je frontman?

Als ik een topmanager moet noemen bij Google kan ik dat. Hetzelfde geldt voor Facebook. Alsmede Apple, Twitter en zelfs Instagram. Een topman bij Microsoft? Ik heb geen idee.

Daarom verbaasde ik me dat Microsoft en publique de aanval opent op Google Docs, een favoriet voor velen. Geen wonder dat Microsoft niet wordt betrokken bij belangrijke issues zoals vrijheid van meningsuiting op het web.

Microsoft, kom met een goede frontman die op de juiste manier Microsoft in het daglicht zet. Ik wil een held zoals Bill Gates met furore en passie horen spreken vanuit Microsoft over zijn visie op technologische ontwikkelingen en het web. Ik verwacht dat pas dan Microsoft weer positief in het nieuws kan komen zonder afgefikt te worden.

2 Comments Zeg Microsoft, waar is je frontman?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.