De toekomst van content & informatie is structuur

Als je wil weten over Lepidopterologie – je weet wel, het verzamelen van vlinders – kan je daar van alles over vinden op het web. Google vertelt me zelfs dat er 56,300 pagina’s over zijn geschreven. En dat geeft gelijk een treffend probleem aan.

Er zit geen flow of leercurve in totaliteit van verschillende type content.

We zijn nu op het moment aangekomen dat álles omschreven staat. Maar hoe zorg je voor een logische flow in content consumptie om daadwerkelijk ook iets te leren in plaats van oppervlakkige en platte informatie tot je te nemen?

Ik denk dat de toekomst van content en informatie structuur is.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.