Nederland in top 10 meest actieve landen op Twitter

Wauw. Peerreach deed een onderzoekje naar het gebruik van Twitter. Aanleiding was een publicatie over het aantal Twitter users in de US (50mln). Hoe zet dat zich af tegen het aantal inwoners van de States? Het antwoord is een kleine 11%, gelijk aan dat van Nederland.

ChartOfTheDay_1629_Twitter_penetration__n

Interessant bij bovenstaande cijfers, is onderstaande grafische weergave van álle Twitterberichten geplot op een kaart, gepubliceerd door Twitter in mei eerder dit jaar. Geeft goed de dichtheid van de tweets weer over de verschillende landen.

8798022019_36b5a748df_b

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.