Over Matthijs

Als strategy director krijg ik energie van de balans tussen positionering, media en creatie – hieronder lees je waarom en hoe.

Waarom

Er verandert nogal eens wat. Mediaconsumptie versplinterd en een markt toetreden was nog nooit zo simpel. Dat heeft enorm veel impact op de manier waarop merken om moeten gaan met verandering. De driehoek tussen positionering (wat je bent als merk en voor wie), media (waar je je boodschap op de juiste manier naar je doelgroep brengt) en creatie (wat je op een spraakmakende manier vertelt) was nog nooit zo belangrijk.

Hoe

Als Strategy Director bij M2Media, het beste (media)adviesbureau van Nederland, help ik merken met het snijvlak tussen strategie en creatie. Enkel in die hybride vorm is het mogelijk om het beste te navigeren in het landschap van vandaag en morgen.

En dat voor de mooiste merken zoals Schiphol, Q-Park, VGZ, BOVAG, en in het verleden voor merken als PLUS Supermarkten, Wageningen University, Audi, Securitas en REAAL.

Daarnaast

Daarnaast run ik mijn open startup Studio Roumen, een proeftuin voor concepten en ideeën om met informatieve platformen passief inkomen te generen. Kijk maar even. Zo help ik dagelijks 1.500 mensen aan informatie over afmetingen van handbagage en leer ik iedere week ruim 5.000 mensen een Rubiks Kubus oplossen.

Maar ook