Over Matthijs

blog-header-matthijs-roumen

Als strategy director houd ik me bezig met alle aspecten van (digitale) communicatie, met sociale interactie als speerpunt — hieronder lees je waarom en hoe.

Waarom

In de wereld van vandaag zorgt digitalisering voor een verbonden wereld. Internet vormt de rode draad in alle vormen van communicatie tussen mensen over alle verschillende schermen — van laptop tot smartphone en van tablet tot interactieve installatie. En dat is interessant! Vanuit het menselijke perspectief ben je zo veel meer in staat om in verbinding te staan met vrienden, familie en je netwerk. Niet alleen praktisch, maar ook erg waardevol.

Als merk heb je hierdoor de mogelijkheid om (tussen) mensen te bewegen, te verbinden en te verrassen met interactieve en sociale prikkels. De prikkels die ervoor kunnen zorgen dat mensen je als merk nét iets leuker vinden en waardoor je een belofte en identiteit waar kan maken.

Deze kansen in communicatie boeien en motiveren mij enorm om hier iets mee te doen.

Hoe

Mijn liefde voor deze digitale communicatie geef ik invulling met mijn functie als strategy director bij M2Media, het beste (media)adviesbureau van Nederland.

matthijs_699

Tijdens mijn werk houd ik mij bezig met strategie- en conceptvorming voor mooie merken zoals TEDxUtrecht, PLUS Supermarkten, Wageningen University, Audi, Securitas, Centraal Museum en REAAL.

Maar ook:

En verder:

Op deze weblog

Op mijn weblog omschrijf ik in de categorie Thoughts mijn gedachtengoed over de aspecten die mij opvallen binnen het vakgebied. Daarnaast omschrijf ik binnen de categorie Updates over persoonlijke updates.

Iedere vorm van feedback en kritiek kan je achterlaten in de comments of mailen naar blog@mroumen.com. Volgen? Schrijf je in voor de e-mail updates of volg me op Twitter.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *